https://www.svri.nl/hoe-gaat-het-industriele-elektriciteitsnet-veranderen-tijdens-de-energietransitie/

24 juli 2024

nl | en Artikelen

Hoe gaat het industriële elektriciteitsnet veranderen tijdens de energietransitie?

Download mijn gratis e-book Hoe gaat het industriële elektriciteitsnet veranderen tijdens de energietransitie?. En als u commentaar hebt, stel ik het zeer op prijs als u dat met mij deelt.

 

 

Op 6 december jl. heb ik het symposium Smart Grids – Integrating Sustainable Renewable Energy in Eindhoven bezocht. Dit symposium was heel interessant, maar één vraag bleef gedurende het hele symposium door mijn hoofd gaan: Hoe gaat het industriële elektriciteitsnet veranderen tijdens de energietransitie? Tijdens dit -overigens heel interessante- symposium kreeg ik daar eigenlijk geen duidelijk antwoord op.

Reden genoeg om zelf een klein onderzoek te doen, mijn ideeën via een e-book te delen en ter discussie te stellen. Ik wil graag een visie ontwikkelen op de veranderingen in het industriële elektriciteitsnet en eigen opwekking.