https://www.svri.nl/skm-power-tools/prijzen-en-offertes/

29 mei 2024

nl | en Artikelen

PTW Prijzen en offertes

SKM Power Tools is modulair opgebouwde software. De prijs van deze software is afhankelijk van het aantal modules, het aantal knooppunten en het aantal gebruikers, maar ook van het type USB key (Standalone of Local Area Network (LAN) Key).


Leveringsomvang bepalen

De leveringsomvang ligt vast als:

    • alle gewenste modules bepaald zijn. DAPPER vormt daarbij de basis. Verder kiezen onze klanten bijna altijd de modules IEC_FAULT 909 en/of 363 en CAPTOR. Andere populaire modules staan bij Produktinformatie.
    • het aantal van elke modules
    • het aantal buses (knooppunten). Onze klanten kiezen meestal 100, 300 of 1000 buses.
    • het aantal (gelijktijdige) gebruikers
    • het type USB key: Standalone of Local Area Network (LAN) Key

U kunt uw softwarelicentie later eventueel nog uitbreiden.

 

Local Area Network (LAN) Opties

De Single User licentie staat één gebruiker tegelijk toe. De Multiple User licentie staat meerdere gebruikers tegelijk toe om verschillende modules te gebruiken. De Simultaneous User licentie staat toe dat meerdere gebruikers hetzelfde module tegelijkertijd gebruiken.


Algemene prijslijst

Op de website van SKM staat een algemene prijslijst voor de software. De genoemde prijzen daarin zijn in dollars, exclusief BTW en verzendkosten.

pdficon_small SKM_2023_Price_List


Offerte

Als distributeur in Nederland en Vlaanderen maak ik graag een klantspecifieke offerte volgens uw wensen in Euro’s en inclusief verzendkosten. Bel 085 0020069 of mail naar info@svri.nl. Of gebruik mijn contactformulier.